جستجو
Close this search box.

انواع کابینت

وجود کابینت در آشپزخانه یکی از ملزومات مهم و اساسی است. انواع کابینت تنها برای انبار کردن لوازم، خوراکی و ظروف آشپزخانه نیستند و از نظر ظاهری نیز زیبایی خاصی به آشپزخانه شما می دهند. در گذشته آشپزخانه در نقطه ای از خانه قرار داشت که تنها جنبه مطبخ داشت و از نظر اهالی خانه و میهمانان دور بود. اما امروزه آشپزخانه چشم و چراغ خانه محسوب می شود و کاملا در معرض دید قرار دارد. پس لازم است در انتخاب کابینت نکاتی رعایت شود تا این زیبایی و کاربردی بودن چند برابر شود. کابینت ها در انواع گوناگون تولید می شوند و شناخت انواع کابینت می تواند شما را در انتخاب صحیح کابینت برای منزلتان راهنمایی کند.

معرفی انواع کابینت

انواع کابینت در گذشته تنها منحصر به فلزی و چوبی می شد و تنوع در طرح و رنگ نیز چندان به چشم نمی خورد. اما با ورود ام دی اف به بازار تحول عظیمی در طراحی و اجرای کابینت به وجود آمد. امروزه انواع کابینت شامل ام دی اف، ملامینه، هایگلاس، ممبران و … در بازار موجود است که دست شما در انتخاب رنگ و طرح دلخواهتان بسیار باز است. در اینجا با انواع کابینت به اختصار آشنا می شویم.

انواع کابینت

کابینت ملامینه

ملامینه ورق هایی با مغزی نئوپان و روکش نازک ملامینه است. ظاهر این ورق ها شبیه به ام دی اف است ولی از آن ارزان تر است. به همین دلیل کابینت ملامینه یکی از ارزانترین انواع کابینت نیز محسوب می شود. لایه سطح ملامینه ضد خش و ضد آب است ولی اگر آب به دلیل صدمه به رویه به نئوپان داخل ورق نفوذ کند موجب برآمده و دفرمه شدن آن می شود. پس توصیه می کنیم در محل هایی نظیر کابینت سینک ظرفشویی از این متریال استفاده نکنید. بهترین مکان استفاده از متریال ملامینه در کمدهای دیواری، میز کامپیوتر، کتابخانه و … است.

کابینت ام دی اف

همانطور که گفتیم ظاهر کابینت های MDF شبیه ملامینه است با این تفاوت که مغزی آن از نوع ام دی اف است و نئوپان نیست. از نظر مقاومت به رطوبت و آب نیز کابینت های ام دی اف نسبت به ملامینه مقاومت بالاتری دارند. قیمت این کابینت ها نیز بیشتر از ملامینه هاست. اغلب کابینت ها و کمد دیواری هایی که در منازل مشاهده می کنیم از نوع ام دی اف هستند.

کابینت های گلاس

کابینت های هایگلاس نوع جدیدی از کابینت های ام دی اف محسوب می شوند که در سالهای اخیر بسیار ترند شده اند. بدنه کابینت های هایگلاس از نوع ام دی اف و تنها درب و قسمت های قابل دید با ورق هایگلاس درست می شوند. روکش هایگلاس نسبت به ام دی اف ضخیم تر و قوی تر است و وزن آن نیز سنگین تر است. از هایگلاس سفید یا بژ بیشتر در کابینت ها استقبال می شود.

انواع کابینت

کابینت پلی گلاس

کابینت پلی گلاس هم نوعی از کابینت ام دی اف است که روکش آن با لایه ای از پلی استر پوشانده شده است. مغزی این کابینت ام دی اف است و ظاهر آن به دلیل لایه پلی استر حالتی شیشه ای به خود می گیرد. مقاومت پلی استر روی کابینت بسیار بالاست و در برابر خط و خش نیز بسیار مقاوم است. شما حتی با یک اسفنج می توانید روی درب ها را تمیز کنید و این برای آشپزخانه ای که مملو از بخارات روغن است یک مزیت بزرگ محسوب می شود.

کابینت ممبران (وکیوم)

کابینت ممبران که به آن پرس وکیوم، کلاسیک، انزو و 3D هم می گویند برای کلاسیک پسندان بسیار محبوب است. برای تولید این محصول روی ورقه های ام دی اف به وسیله دستگاه CNC طرح هایی حکاکی می شود و بعد با دستگاه پرس وکیوم روکشی روی درب ها کشیده می شود. کابینت ممبران یکی از انواع کابینت گران قیمت محسوب می شود ولی جلوه و زیبایی بالایی را به آشپزخانه شما هدیه می دهد.

مقالات